Zdjęcie produktu Maca 50 lat plus

Maca 50 lat plus Kapsułki, 80 szt

Preparat łączy walory maki, premiksu witamin A + C + E oraz chrząstki rekina. Maca odżywia organizm, jednocześnie utrzymując lub przywracając jego równowagę wewnętrzną. Witaminy pełnią rolę "łapacza wolnych rodników", przeciwdziałając starzeniu się organizmu.
Chrząstka rekina ma znaczenie w profilaktyce osteoporozy (występującej z wiekiem utraty masy i gęstości kości), a także zapobiega degradacji tkanki łącznej, co jest przyczyną przeciążeniowego zwyrodnienia ścięgien, więzadeł oraz stawów.

36,98

Suplementacja diety w składniki zawarte w sproszkowanym korzeniu maki, chrząstce rekina oraz witaminy A, C i E.

zapobiega przedwczesnemu starzeniu
łagodzi symptomy menopauzy
Nie zalecany kobietom w ciąży i w okresie karmienia.
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
Suplement diety nie może być stosowany jak substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Chronić od wilgoci i światła.
2 razy dziennie po 1 kapsułce, po posiłku.
Sproszkowany korzeń maki, premiks antyoksydacyjny (beta-karoten, Wit. E, Wit. C), chrząstka rekina, maltodekstryna (substancja wypełniająca).
Skład kapsułki: żelatyna, woda, barwniki: E171, E172.
2 kapsułki zawierają:
Beta karoten 4,8 mg co odpowiada 800 ľg witaminy A (100% RDA)
Witamina E 10 mg (83% RDA)
Witamina C 60 mg (75% RDA)
Korzeń maki 500 mg
Chrząstka rekina 300 mg
RDA - zalecane dzienne spożycie

Kupujący Maca 50 lat plus, kaps., 80 szt
Kupowali również