tag: kwasy omega-6

zdjęcie produktu LenVitol olej lniany

LenVitol olej lniany Tłoczony na zimno, 1 l

Olej lniany tłoczony na zimno.
Z uwagi na naturalny charakter data ważności tego produktu bywa krótsza. Prosimy o jej sprawdzenie przy odbiorze.

zdjęcie produktu LenVitol olej lniany

LenVitol olej lniany Tłoczony na zimno, 250 ml

Olej lniany tłoczony na zimno.
Z uwagi na naturalny charakter data ważności tego produktu bywa krótsza. Prosimy o jej sprawdzenie przy odbiorze.

zdjęcie produktu LenVitol - olej lniany

LenVitol - olej lniany Olej lniany tłoczony na zimno, 500 ml

Olej lniany tłoczony na zimno.
Z uwagi na naturalny charakter data ważności tego produktu bywa krótsza. Prosimy o jej sprawdzenie przy odbiorze.

zdjęcie produktu LinumVital

LinumVital Olej lniany tłoczony na zimno, 500 ml

Olej lniany LenVitol® powstaje tradycyjną metodą tłoczenia na zimno. Charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów wielonienasyconych oraz kwasów tłuszczowych omega-3. Zawarte w nim wielonienasycone kwasy tłuszczowe: kwas alfa-linolenowy (omega-3) i kwas linolowy (omega-6) należą do Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych (NNKT).

zdjęcie produktu Olej lniany

Olej lniany Tłoczony na zimno, 1000 ml

Olej lniany LenVitol® powstaje tradycyjną metodą tłoczenia na zimno. Charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów wielonienasyconych oraz kwasów tłuszczowych omega-3. Zawarte w nim wielonienasycone kwasy tłuszczowe: kwas alfa-linolenowy (omega-3) i kwas linolowy (omega-6) należą do Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych (NNKT).

zdjęcie produktu Wiesiołek OleoVitum

Wiesiołek OleoVitum Olej z nasion wiesiołka, 100 ml

Wiesiołek OleoVitum charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów wielonienasyconych, do których nalezą kwasy omega-6.

zdjęcie produktu Olej z ogórecznika

Olej z ogórecznika Płyn, 100 ml

Olej z nasion ogórecznika Ogórecznik OleoVitum charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów nienasyconych, w tym tłuszczów wielonienasyconych, do których należą kwasy tłuszczowe z rodziny omega-6: kwas linolowy (LA) i gamma-linolenowy (GLA).